Aardbevingsschade Aardbevingsschade Aardbevingsschade

Aardbevingsschade

 

Aardbevingsschade

De afgelopen jaren is de provincie Groningen meerdere malen opgeschrikt door aardbevingen als gevolg van de gaswinning door de NAM. Dit heeft in veel gevallen geleid tot schade aan woningen.
Heeft u ook schade ondervonden als gevolg van een aardbeving dan willen wij u graag helpen. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het herstellen van deze schades. Uiteraard zorgen wij ook voor een nette afwerking van de schade, denk hierbij aan bijvoorbeeld stucwerk, schilderwerk etc.

Tevens kunnen wij uw woning tijdelijk stutten mocht er na een aardbeving een gevaarlijke situatie zijn ontstaan.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als uw woning schade heeft opgelopen als gevolg van de gaswinning van de NAM dan kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding. Dit kan als volgt:

Het stappenplan:

  • Meld de schade bij Centrum Veilig Wonen. Klik hier voor het schadeformulier op de website van het Centrum Veilig Wonen.
  • Na de melding komt de inspecteur van het CVW langs en maakt een rapport op van de schade. Dit rapport is tevens voorzien van het schadebedrag wat u uitgekeerd zal krijgen.
  • Als u het rapport heeft ontvangen kunt u het CVW opdracht geven. Het CVW kiest dan een aannemer voor u. Maar u kunt ook zelf op zoek naar een aannemer.
  • Wilt u dat wij de schade voor u herstellen dan kunt u de melding hier naar ons doen.
  • Daarna doen wij de rest. Wij zullen de werkzaamheden naar tevredenheid uitvoeren en de factuur wordt rechtstreeks naar het CVW gestuurd.
 

Naar onze werkwijze

Informatie